Klikam tu od dobrych paru miesiecy, wiec mysle ze moge cos dorzucic od siebie. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo wkurzalo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby wyglada solidnie — jakies 2800 gier, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil i Betsoftem.
Ja osobiscie siedze najczesciej na Gates of Olympus i Sweet Bonanza, banal, wiem. Plus za to ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, przetestowalem pare nowosci zanim wplacilem cokolwiek. Sortowanie gier za to mogloby byc lepsze — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.
Dzial z krupierami stoi na Evolution i to widac. Ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Krupierzy to zywe osoby, po angielsku, na polski stol nie trafilem — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.
Pakiet na start na FieryPlay to 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, wydawane po 20 dziennie. Wager x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Byly tez 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, nie liczylbym na to na stale. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] zanim zalozysz konto.
Rejestracja zajela mi dwie minuty, od 20 zl mozna zaczac. Place karta, obok tego dzialaja Skrill, Neteller i krypto. Wyplaty w FieryPlay na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, karta to juz dwa-trzy dni. KYC na start — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.
Mobilnie smiga w przegladarce, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Czat z supportem w FieryPlay odpowiada po polsku bez dluzszego czekania, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Dzialaja na licencji Curacao — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.
| Cookie | Durée | Description |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |