Gram tu od dobrych paru miesiecy, wiec mam prawo cos napisac. Wpadlem na to przez znajomego z innego watku, z prostego powodu — wkurzalo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. Lobby w FieryPlay wyglada solidnie — cos ponad 2500 pozycji, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil oraz Betsoft.
Ja osobiscie siedze najczesciej na Sweet Bonanza i Book of Dead, banal, wiem. Plus za to ze wersje demo sa dostepne od reki, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wplacilem cokolwiek. Sortowanie gier niestety mogloby byc lepsze — brakuje mi filtra po zmiennosci.
Zywe stoly oparte na Evolution i to widac. Klasyka: ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy realni, w wiekszosci anglojezyczni, polskojezycznego dealera brak — dla czesci osob to minus.
Bonus powitalny na FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, wydawane po 20 dziennie. Obrot x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Zdarzaly sie jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, nie liczylbym na to na stale. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.
Zakladanie konta to jakies niecale trzy minuty, minimalna wplata 20 zl. Wrzucam kase Mastercardem, ale sa tez Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Kasa wychodzi ida szybko na portfele, na karte czekalem trzy dni robocze. Weryfikacja przy pierwszej wyplacie — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.
Z komorki lece przez przegladarke, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Czat z supportem w FieryPlay odpowiada po polsku bez dluzszego czekania, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.
| Cookie | Durée | Description |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |