fieryplay_yyer
Participant

Gram tu od dobrych paru miesiecy, wiec mam prawo cos napisac. Wpadlem na to przez znajomego z innego watku, z prostego powodu — wkurzalo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. Lobby w FieryPlay wyglada solidnie — cos ponad 2500 pozycji, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil oraz Betsoft.

Ja osobiscie siedze najczesciej na Sweet Bonanza i Book of Dead, banal, wiem. Plus za to ze wersje demo sa dostepne od reki, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wplacilem cokolwiek. Sortowanie gier niestety mogloby byc lepsze — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Zywe stoly oparte na Evolution i to widac. Klasyka: ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy realni, w wiekszosci anglojezyczni, polskojezycznego dealera brak — dla czesci osob to minus.

Bonus powitalny na FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, wydawane po 20 dziennie. Obrot x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Zdarzaly sie jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, nie liczylbym na to na stale. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.

Zakladanie konta to jakies niecale trzy minuty, minimalna wplata 20 zl. Wrzucam kase Mastercardem, ale sa tez Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Kasa wychodzi ida szybko na portfele, na karte czekalem trzy dni robocze. Weryfikacja przy pierwszej wyplacie — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Z komorki lece przez przegladarke, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Czat z supportem w FieryPlay odpowiada po polsku bez dluzszego czekania, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.