fieryplay_bger
Participant

Klikam tu od wiosny, wiec mysle ze moge cos napisac. Znalazlem to przypadkiem, bo zmeczylo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay jest spore — w okolicach 2500 pozycji, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil i Betsoftem.

Ja osobiscie najwiecej klikam Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, standard, nie ma co ukrywac. Plus za to ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim zaczalem grac na realne. Sortowanie gier niestety jest przecietne — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.

Dzial z krupierami to praktycznie w calosci Evolution i to czuc. Blackjack, ruletka, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy realni, po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — dla czesci osob to minus.

Bonus powitalny u nich w FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny i 100 free spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Warunek obrotu to x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Widzialem takze drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, nie liczylbym na to na stale. Zerknij na warunki zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] zanim zalozysz konto.

Zakladanie konta to jakies niecale trzy minuty, min. depozyt to 20 zl. Wrzucam kase Mastercardem, ale sa tez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, przelew na karte wolniej. KYC przy pierwszej wyplacie — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Z komorki gram bez aplikacji, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Obsluga FieryPlay odpisuje po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Licencja Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.