fieryplay_zoer
Participant

Siedze tu od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge cos skrobnac. Wpadlem na to przypadkiem, z prostego powodu — wkurzalo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Lobby w FieryPlay robi wrazenie objetoscia — w okolicach 3000 tytulow, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil oraz Betsoft.

Ja osobiscie siedze najczesciej na Gates of Olympus i Sweet Bonanza, nic odkrywczego. Fajnie ze wersje demo sa dostepne od reki, polatalem po nowosciach zanim zaczalem grac na realne. Sortowanie gier za to jest przecietne — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.

Zywe stoly stoi na Evolution i to czuc. Klasyka: ruletka, blackjack, plus te ich show typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, glownie po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — dla czesci osob to minus.

Pakiet na start na FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny plus 100 FS, rozbite na kilka dni. Obrot x35 — standard w tej branzy. Zdarzaly sie jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, ale to raczej okazjonalnie. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] zanim zalozysz konto.

Konto zrobilem w minute, moze dwie, od 20 zl mozna zaczac. Place karta, ale sa tez Skrill, Neteller i krypto. Kasa wychodzi na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, karta to juz dwa-trzy dni. Sprawdzanie dokumentow za pierwszym razem — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Na telefonie smiga w przegladarce, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Obsluga w FieryPlay odpowiada po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Dzialaja na licencji Curacao — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.