Klikam tu od wiosny, wiec juz chyba wypada cos napisac. Trafilem tam przypadkiem, bo zmeczylo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. Lobby w FieryPlay wyglada solidnie — w okolicach 2800 pozycji, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.
Ja gram glownie w Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, standard, nie ma co ukrywac. Plus za to ze demo dziala bez logowania, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wplacilem cokolwiek. Sortowanie gier niestety kuleje — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.
Zywe stoly to praktycznie w calosci Evolution i to czuc. Ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, glownie po angielsku, na polski stol nie trafilem — komus moze to przeszkadzac.
Pakiet na start u nich w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl i 100 free spinow, rozbite na kilka dni. Obrot x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Byly tez drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, nie liczylbym na to na stale. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.
Rejestracja zajela mi dwie minuty, minimalna wplata 20 zl. Place karta, ale sa tez Skrill, Neteller i krypto. Wyplaty w FieryPlay na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, karta to juz dwa-trzy dni. Sprawdzanie dokumentow przy pierwszej wyplacie — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.
Na telefonie gram bez aplikacji, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Obsluga w FieryPlay odpowiada po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.
| Cookie | Durée | Description |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |