Gram tu od wiosny, wiec mam prawo cos skrobnac. Znalazlem to przez znajomego z innego watku, bo wkurzalo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. Lobby w FieryPlay wyglada solidnie — cos ponad 3000 gier, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil oraz Betsoft.
Ja najwiecej klikam Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, banal, wiem. Fajnie ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim zaczalem grac na realne. Wyszukiwarka natomiast kuleje — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.
Sekcja live to praktycznie w calosci Evolution i to czuc. Ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, po angielsku, polskojezycznego dealera brak — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.
Oferta na dzien dobry u nich w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl plus 100 FS, nie wszystkie od razu, po czesci. Warunek obrotu to x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Zdarzaly sie 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, ale to raczej okazjonalnie. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] dla pewnosci.
Rejestracja zajela mi niecale trzy minuty, min. depozyt to 20 zl. Wplacam Visa, obok tego dzialaja Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty w FieryPlay na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, przelew na karte wolniej. Sprawdzanie dokumentow za pierwszym razem — standard, poszlo gladko.
Z komorki lece przez przegladarke, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Czat z supportem na FieryPlay odpisal mi po polsku bez dluzszego czekania, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Dzialaja na licencji Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.
| Cookie | Durée | Description |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |