fieryplay_toer
Participant

Gram tu od wiosny, wiec mam prawo cos skrobnac. Znalazlem to przez znajomego z innego watku, bo wkurzalo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. Lobby w FieryPlay wyglada solidnie — cos ponad 3000 gier, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil oraz Betsoft.

Ja najwiecej klikam Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, banal, wiem. Fajnie ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim zaczalem grac na realne. Wyszukiwarka natomiast kuleje — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.

Sekcja live to praktycznie w calosci Evolution i to czuc. Ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, po angielsku, polskojezycznego dealera brak — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.

Oferta na dzien dobry u nich w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl plus 100 FS, nie wszystkie od razu, po czesci. Warunek obrotu to x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Zdarzaly sie 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, ale to raczej okazjonalnie. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] dla pewnosci.

Rejestracja zajela mi niecale trzy minuty, min. depozyt to 20 zl. Wplacam Visa, obok tego dzialaja Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty w FieryPlay na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, przelew na karte wolniej. Sprawdzanie dokumentow za pierwszym razem — standard, poszlo gladko.

Z komorki lece przez przegladarke, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Czat z supportem na FieryPlay odpisal mi po polsku bez dluzszego czekania, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Dzialaja na licencji Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.