fieryplay_toer
Participant

Obstawiam tu mniej wiecej od kwietnia, wiec mysle ze moge cos dorzucic od siebie. Znalazlem to przez znajomego z innego watku, jako ze mialem dosc czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Lobby w FieryPlay robi wrazenie objetoscia — jakies 2800 pozycji, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Ja najwiecej klikam Gates of Olympus i Sweet Bonanza, standard, nie ma co ukrywac. Plus za to ze wersje demo sa dostepne od reki, polatalem po nowosciach zanim wplacilem cokolwiek. Sortowanie gier natomiast kuleje — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.

Dzial z krupierami oparte na Evolution co akurat jest zaleta. Ruletka, blackjack, plus te ich show typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy realni, glownie po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.

Pakiet na start w FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny z setka darmowych spinow, wydawane po 20 dziennie. Warunek obrotu to x35 — ani rewelacja, ani dramat. Widzialem takze 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, nie liczylbym na to na stale. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.

Zakladanie konta to jakies minute, moze dwie, od 20 zl mozna zaczac. Wplacam Visa, ale sa tez Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Kasa wychodzi na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, karta to juz dwa-trzy dni. Sprawdzanie dokumentow za pierwszym razem — dowod plus rachunek, nic strasznego.

Mobilnie gram bez aplikacji, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Obsluga na FieryPlay odpisal mi po polsku w kilka minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Dzialaja na licencji Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.