fieryplay_oser
Participant

Siedze tu od dobrych paru miesiecy, wiec mam prawo cos dorzucic od siebie. Trafilem tam z polecenia kolegi, z prostego powodu — zmeczylo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. Lobby w FieryPlay robi wrazenie objetoscia — w okolicach 2800 tytulow, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i Betsoftem.

Sam siedze najczesciej na Sweet Bonanza i Book of Dead, banal, wiem. Dobrze ze wersje demo sa dostepne od reki, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wplacilem cokolwiek. Wyszukiwarka za to kuleje — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Zywe stoly oparte na Evolution i to czuc. Ruletka, blackjack, plus te ich show typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, glownie po angielsku, na polski stol nie trafilem — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.

Pakiet na start u nich w FieryPlay to 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, wydawane po 20 dziennie. Obrot x35 — ani rewelacja, ani dramat. Widzialem takze drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, nie liczylbym na to na stale. Zerknij na warunki zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.

Rejestracja zajela mi niecale trzy minuty, minimalna wplata 20 zl. Place karta, obok tego dzialaja Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, przelew na karte wolniej. Weryfikacja na start — dowod plus rachunek, nic strasznego.

Mobilnie lece przez przegladarke, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Obsluga FieryPlay odpisuje po polsku bez dluzszego czekania, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Licencja Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.