fieryplay_nder
Participant

Klikam tu mniej wiecej od kwietnia, wiec mysle ze moge cos skrobnac. Trafilem tam przypadkiem, bo zmeczylo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby wyglada solidnie — gdzies kolo 3000 tytulow, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil oraz Betsoft.

Sam gram glownie w Gates of Olympus i Sweet Bonanza, banal, wiem. Dobrze ze demo dziala bez logowania, przetestowalem pare nowosci zanim wrzucilem prawdziwa kase. Sortowanie gier za to kuleje — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Dzial z krupierami stoi na Evolution co akurat jest zaleta. Blackjack, ruletka, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy to zywe osoby, glownie po angielsku, polskojezycznego dealera brak — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.

Bonus powitalny w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Obrot x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Zdarzaly sie 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, nie liczylbym na to na stale. Zerknij na warunki zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, biezace promo znajdziesz na [url=swizzpools.com]https://swizzpools.com/[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.

Konto zrobilem w dwie minuty, od 20 zl mozna zaczac. Wplacam Visa, obok tego dzialaja Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Wyplaty na e-portfel schodza w kilka godzin, karta to juz dwa-trzy dni. Sprawdzanie dokumentow na start — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Z komorki gram bez aplikacji, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Support na FieryPlay odpisal mi po polsku w kilka minut, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.