fieryplay_vher
Participant

Siedze tu mniej wiecej od kwietnia, wiec chyba moge cos dorzucic od siebie. Trafilem tam z polecenia kolegi, z prostego powodu — mialem dosc tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. Lobby w FieryPlay robi wrazenie objetoscia — cos ponad 3000 gier, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Sam siedze najczesciej na Gates of Olympus i Sweet Bonanza, banal, wiem. Plus za to ze demo dziala bez logowania, polatalem po nowosciach zanim wrzucilem prawdziwa kase. Filtrowanie natomiast kuleje — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Dzial z krupierami oparte na Evolution i to czuc. Klasyka: ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, glownie po angielsku, na polski stol nie trafilem — dla czesci osob to minus.

Pakiet na start na FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny z setka darmowych spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Wager x35 — standard w tej branzy. Widzialem takze 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, ale to raczej okazjonalnie. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] zanim zalozysz konto.

Konto zrobilem w minute, moze dwie, minimalna wplata 20 zl. Wrzucam kase Mastercardem, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty w FieryPlay na e-portfel schodza w kilka godzin, na karte czekalem trzy dni robocze. KYC za pierwszym razem — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Na telefonie gram bez aplikacji, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Support na FieryPlay odpisal mi po polsku bez dluzszego czekania, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Dzialaja na licencji Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.