fieryplay_fber
Participant

Klikam tu od dobrych paru miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay wyglada solidnie — w okolicach 2500 tytulow, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil oraz Betsoft.

Ja osobiscie najwiecej klikam Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, nic odkrywczego. Fajnie ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, przetestowalem pare nowosci zanim zaczalem grac na realne. Filtrowanie za to kuleje — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Zywe stoly stoi na Evolution i to widac. Blackjack, ruletka, plus te ich show typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, glownie po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — komus moze to przeszkadzac.

Pakiet na start u nich w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, wydawane po 20 dziennie. Warunek obrotu to x35 — ani rewelacja, ani dramat. Widzialem takze jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, nie liczylbym na to na stale. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] zanim zalozysz konto.

Rejestracja zajela mi niecale trzy minuty, od 20 zl mozna zaczac. Wplacam Visa, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty ida szybko na portfele, przelew na karte wolniej. Sprawdzanie dokumentow za pierwszym razem — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Mobilnie smiga w przegladarce, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Obsluga na FieryPlay odpisal mi po polsku w kilka minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.