fieryplay_wrer
Participant

Gram tu od wiosny, wiec juz chyba wypada cos skrobnac. Znalazlem to przypadkiem, bo wkurzalo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby robi wrazenie objetoscia — w okolicach 2500 pozycji, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil oraz Betsoft.

Ja osobiscie najwiecej klikam Gates of Olympus i Sweet Bonanza, banal, wiem. Plus za to ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, polatalem po nowosciach zanim zaczalem grac na realne. Filtrowanie natomiast mogloby byc lepsze — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.

Dzial z krupierami oparte na Evolution i to czuc. Klasyka: ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, po angielsku, polskojezycznego dealera brak — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.

Pakiet na start w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl plus 100 FS, wydawane po 20 dziennie. Obrot x35 — ani rewelacja, ani dramat. Byly tez jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, nie liczylbym na to na stale. Zerknij na warunki zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] dla pewnosci.

Rejestracja zajela mi dwie minuty, od 20 zl mozna zaczac. Place karta, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Kasa wychodzi ida szybko na portfele, na karte czekalem trzy dni robocze. Sprawdzanie dokumentow na start — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Mobilnie smiga w przegladarce, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Obsluga FieryPlay odpisuje po polsku bez dluzszego czekania, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Licencja Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.