fieryplay_tter
Participant

Klikam tu od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge cos dorzucic od siebie. Znalazlem to z polecenia kolegi, z prostego powodu — mialem dosc czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Lobby w FieryPlay jest spore — gdzies kolo 2800 tytulow, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Sam gram glownie w Gates of Olympus i Sweet Bonanza, nic odkrywczego. Plus za to ze wersje demo sa dostepne od reki, polatalem po nowosciach zanim wplacilem cokolwiek. Sortowanie gier za to kuleje — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Sekcja live oparte na Evolution i to czuc. Blackjack, ruletka, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Krupierzy realni, w wiekszosci anglojezyczni, polskojezycznego dealera brak — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.

Oferta na dzien dobry u nich w FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny plus 100 FS, nie wszystkie od razu, po czesci. Wager x35 — standard w tej branzy. Byly tez 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, choc to akcja czasowa. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] zanim zalozysz konto.

Rejestracja zajela mi minute, moze dwie, minimalna wplata 20 zl. Place karta, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty w FieryPlay na e-portfel schodza w kilka godzin, na karte czekalem trzy dni robocze. KYC za pierwszym razem — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Na telefonie gram bez aplikacji, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Obsluga FieryPlay odpisuje po polsku bez dluzszego czekania, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Licencja Curacao — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.