fieryplay_xeer
Participant

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec mysle ze moge cos napisac. Trafilem tam przypadkiem, bo wkurzalo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby wyglada solidnie — jakies 2800 pozycji, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Ja osobiscie najwiecej klikam Gates of Olympus i Sweet Bonanza, banal, wiem. Fajnie ze demo dziala bez logowania, polatalem po nowosciach zanim wrzucilem prawdziwa kase. Wyszukiwarka natomiast kuleje — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Dzial z krupierami to praktycznie w calosci Evolution i to widac. Klasyka: ruletka, blackjack, plus te ich show typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, w wiekszosci anglojezyczni, polskiego stolu nie znalazlem — dla czesci osob to minus.

Oferta na dzien dobry u nich w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Warunek obrotu to x35 — ani rewelacja, ani dramat. Widzialem takze 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, ale to raczej okazjonalnie. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] zanim zalozysz konto.

Konto zrobilem w dwie minuty, od 20 zl mozna zaczac. Wplacam Visa, obok tego dzialaja Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Kasa wychodzi ida szybko na portfele, na karte czekalem trzy dni robocze. Weryfikacja na start — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Mobilnie gram bez aplikacji, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Support na FieryPlay odpisal mi po polsku bez dluzszego czekania, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.