fieryplay_oter
Participant

Klikam tu mniej wiecej od kwietnia, wiec chyba moge cos napisac. Znalazlem to przez znajomego z innego watku, jako ze wkurzalo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Lobby w FieryPlay wyglada solidnie — w okolicach 2800 tytulow, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Ja osobiscie najwiecej klikam Gates of Olympus i Sweet Bonanza, banal, wiem. Fajnie ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, polatalem po nowosciach zanim wrzucilem prawdziwa kase. Wyszukiwarka za to mogloby byc lepsze — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.

Sekcja live stoi na Evolution co akurat jest zaleta. Klasyka: ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy to zywe osoby, glownie po angielsku, na polski stol nie trafilem — komus moze to przeszkadzac.

Bonus powitalny u nich w FieryPlay to 100% do 2000 zl i 100 free spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Wager x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Zdarzaly sie 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, choc to akcja czasowa. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] zanim zalozysz konto.

Konto zrobilem w niecale trzy minuty, minimalna wplata 20 zl. Wrzucam kase Mastercardem, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller i krypto. Wyplaty w FieryPlay na e-portfel schodza w kilka godzin, na karte czekalem trzy dni robocze. Sprawdzanie dokumentow na start — standard, poszlo gladko.

Mobilnie gram bez aplikacji, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Czat z supportem FieryPlay odpisuje po polsku bez dluzszego czekania, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.