mostbet_bbEl
Participant

Obstawiam na Mostbecie jakies pol roku, w wiekszosci sloty, sporadycznie cos z live. Trafilem tam z polecenia kolegi, bez wiekszych oczekiwan. Biblioteka gier jest spory — cos kolo ponad 3 tys. pozycji, Pragmatic Play, NetEnt, Yggdrasil. Sweet Bonanza siedzi u mnie na skrotach, ale ostatnio probuje te megaways od BTG.

Jedna rzecz mnie denerwuje to wyszukiwarka — dziala tak sobie. Pomijajac to nie mam dramatow. Sekcja live stoi na Evolution i tu akurat nie ma sie do czego przyczepic — stoliki z polskojezycznym krupierem bywaja, a Monopoly Live jest ciekawsze niz wiekszosc automatow.

Pakiet powitalny w Mostbet to 125% do pierwszego depozytu plus 250 free spinow, wrzucane partiami. Wagering wynosi x60, wiec bez cudow, min. depozyt gdzies w okolicach 20 zl. Gdyby ktos potrzebowal swiezych ofert, to warto zerknac na [url=https://4dsbrisketbarn.com/mostbet-bonus-bez-depozytu-za-rejestracje-przewodnik-po-bezpieczenstwie]mostbet kod promocyjny 2026[/url] przed pierwsza wplata. Zakladanie konta zajela mi jakies 3 minuty, potwierdzenie dokumentow niecala dobe.

Kase wyciagam glownie Skrillem, leci jakies 2-3 godziny. Na Visa/Mastercard trzeba bylo czekac do dwoch dni roboczych, Bitcoin ponoc idzie najszybciej, nie testowalem osobiscie. Neteller tez jest, oraz kilka polskich metod.

Support w Mostbet gada po polsku, ale czasem widac kalki z tlumacza. Zdarzyl mi sie zgrzyt przy free spinach — ogarneli w jakies 20 minut. Licencja Curacao, czyli nie MGA, trzeba wiedziec. Aplikacja mobilna chodzi plynnie, tylko ze na iOS trzeba sie nameczyc z instalacja.