mostbet_qlEl
Participant

Siedze na Mostbecie jakies pol roku, przewaznie sloty, sporadycznie cos z live. Zapisalem sie bo kolega z pracy gadal o tym, bez wiekszych oczekiwan. Lobby jest spory — gdzies 3000 pozycji, Pragmatic, NetEnt i Play’n GO, Yggdrasil. Gates of Olympus siedzi u mnie na skrotach, chociaz w ostatnich tygodniach testuje nowsze rzeczy z Yggdrasil.

To co mnie realnie wkurza to nawigacja w kategoriach — gubi tytuly przy literowce. Pomijajac to jakos zyje. Dzial z krupierami jedzie na Evolution i tu akurat jest naprawde dobrze — ruletki sa tez PL, a Crazy Time jest ciekawsze niz wiekszosc automatow.

Startowy bonus na Mostbet to 125% od wplaty plus 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Wagering wynosi x60, wiec bez cudow, min. depozyt to jakies 20 zl. Gdyby ktos potrzebowal biezacych promocji, to warto zerknac na [url=https://3d.quickdentimplant.com/kod-promocyjny-mostbet-bez-depozytu-przeglad-i-opcje]Kod promocyjny Mostbet bez depozytu – przegląd i opcje[/url] zanim zalozysz konto. Rejestracja zajela mi jakies 3 minuty, potwierdzenie dokumentow niecala dobe.

Wyplacam glownie Skrillem, idzie w 2-3 godziny. Karta czekalem dwa dni, BTC to w teorii ekspres, nie testowalem osobiscie. Neteller tez jest, oraz standardowe przelewy.

Support w Mostbet gada po polsku, choc momentami brzmi jak z translatora. Zdarzyl mi sie problem z zaliczeniem obrotu — rozwiazali tego samego dnia. Curacao, jak wiekszosc takich miejsc, to nie jest maltanskie CEG. Wersja na telefon nie krzaczy sie, ale na iOS jest to mniej wygodne.