mostbet_dmEl
Participant

Obstawiam na Mostbecie jakies pol roku, w wiekszosci sloty, czasem cos z live. Trafilem tam z polecenia kolegi, bez wiekszych oczekiwan. Biblioteka gier jest naprawde duzy — cos kolo 3000 pozycji, Pragmatic Play, NetEnt, Yggdrasil. Book of Dead odpalam najczesciej, choc ostatnio testuje nowsze rzeczy z Yggdrasil.

Jedna rzecz mnie denerwuje to filtrowanie gier — gubi tytuly przy literowce. Pomijajac to jakos zyje. Sekcja live jedzie na Evolution i akurat tutaj robota odwalona porzadnie — ruletki po polsku tez sie trafiaja, a Monopoly Live jest ciekawsze niz klikanie slotow.

Bonus powitalny na Mostbet to 125% od wplaty plus paczka 250 spinow, wrzucane partiami. Wagering x60 na spinach, czyli standard, ale nie prezent, min. depozyt to jakies 20 zl. Gdyby ktos potrzebowal biezacych promocji, to mozna sprawdzic [url=https://medtrialtalkst.wpengine.com/uncategorized/mostbet-bonus-bez-depozytu-przeglad-i-dostepne-opcje]mostbet kod promocyjny[/url] przed rejestracja. Rejestracja zajela mi dwie minuty, potwierdzenie dokumentow dzien roboczy.

Wyplacam glownie Skrillem, idzie w 2-3 godziny. Przez karte schodzilo dwa dni, Bitcoin podobno najszybciej, ale nie sprawdzalem. Jest tez Neteller, no i standardowe przelewy.

Obsluga w Mostbet gada po polsku, ale czasem widac kalki z tlumacza. Zdarzyl mi sie problem z zaliczeniem obrotu — rozwiazali tego samego dnia. Curacao, jak wiekszosc takich miejsc, czyli nie MGA, trzeba wiedziec. Aplikacja mobilna chodzi plynnie, choc instalka na iPhone to lekka gimnastyka.