mostbet_usEl
Participant

Siedze na Mostbet od jakichs siedmiu miesiecy, glownie sloty, czasem cos z live. Trafilem tam przez kumpla, bez wiekszych oczekiwan. Biblioteka gier jest calkiem obszerny — gdzies ponad 3 tys. gier, Pragmatic Play, NetEnt, Microgaming. Sweet Bonanza mam w ulubionych, ale ostatnio ogrywam te megaways od BTG.

Jedna rzecz mnie denerwuje to nawigacja w kategoriach — dziala tak sobie. Pomijajac to jest ok. Sekcja live to glownie Evolution i akurat tutaj nie ma sie do czego przyczepic — ruletki z polskojezycznym krupierem bywaja, a Crazy Time wciaga bardziej niz niejeden serial.

Pakiet powitalny w Mostbet to 125% od wplaty i do tego 250 darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Wagering to x60, co nie jest miodem, prog wejscia okolo 20 zlotych. Gdyby ktos potrzebowal aktualnych kodow, to mozna sprawdzic [url=https://4a-sa.com/mostbet-bonus-bez-depozytu-krok-po-kroku-rejestracja-i-odbior-bonusu]pełny poradnik[/url] przed pierwsza wplata. Zakladanie konta poszla w doslownie chwile, potwierdzenie dokumentow niecala dobe.

Cashouty robie najczesciej na Skrilla, schodzi w pol dnia. Karta trzeba bylo czekac do dwoch dni roboczych, crypto ponoc idzie najszybciej, jeszcze nie probowalem. Neteller tez jest, oraz e-portfele.

Support w Mostbet jest po polsku, choc czasem widac kalki z tlumacza. Zdarzyl mi sie zgrzyt przy free spinach — ogarneli w jakies 20 minut. Dzialaja na licencji Curacao, to nie jest maltanskie CEG. Apka na Androida chodzi plynnie, ale na iOS trzeba sie nameczyc z instalacja.