mostbet_rbEl
Participant

Obstawiam na Mostbet od jakichs siedmiu miesiecy, glownie sloty, od czasu do czasu cos z live. Zapisalem sie przez kumpla, bez wiekszych oczekiwan. Katalog jest spory — cos kolo 3000 gier, Pragmatic, NetEnt, Yggdrasil. Sweet Bonanza siedzi u mnie na skrotach, chociaz od miesiaca ogrywam Big Time Gaming.

Jedna rzecz mnie denerwuje to filtrowanie gier — potrafi zwrocic bzdury. Pomijajac to jest ok. Dzial z krupierami to glownie Evolution i w tym miejscu robota odwalona porzadnie — stoly blackjacka po polsku tez sie trafiaja, a Crazy Time oglada sie lepiej niz klikanie slotow.

Startowy bonus na Mostbet to 125% od wplaty i do tego paczka 250 spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu wynosi x60, czyli standard, ale nie prezent, prog wejscia gdzies w okolicach 20 zl. Jak ktos szuka swiezych ofert, to mozna sprawdzic [url=https://hpp.shopca.com/mostbet-voucher-free-spins-2026-bez-depozytu-przeglad-metod-platnosci-i-szybkich-wyplat]Mostbet[/url] przed rejestracja. Rejestracja zajela mi dwie minuty, KYC jeden dzien.

Kase wyciagam zwykle przez Skrill, schodzi w pol dnia. Na Visa/Mastercard schodzilo jakies 48h, BTC to w teorii ekspres, jeszcze nie probowalem. Jest tez Neteller, no i e-portfele.

Czat w Mostbet odpowiada po polsku, chociaz momentami brzmi jak z translatora. Zdarzyl mi sie przypadek z niezaliczonym bonusem — rozwiazali tego samego dnia. Curacao, jak wiekszosc takich miejsc, czyli nie MGA, trzeba wiedziec. Wersja na telefon chodzi plynnie, ale na iOS jest to mniej wygodne.