mostbet_sgEl
Participant

Siedze na Mostbet od jakichs siedmiu miesiecy, glownie sloty, czasem cos z live. Zapisalem sie bo kolega z pracy gadal o tym, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Biblioteka gier jest calkiem obszerny — gdzies 3000 tytulow, Pragmatic Play, NetEnt, Microgaming. Sweet Bonanza mam w ulubionych, chociaz ostatnio probuje te megaways od BTG.

Jedna rzecz mnie denerwuje to wyszukiwarka — potrafi zwrocic bzdury. Ale ogolnie nie mam dramatow. Sekcja live stoi na Evolution i akurat tutaj robota odwalona porzadnie — stoliki z polskojezycznym krupierem bywaja, a Monopoly Live jest ciekawsze niz wiekszosc automatow.

Startowy bonus na Mostbet to 125% do pierwszego depozytu oraz 250 darmowych spinow, wrzucane partiami. Wagering wynosi x60, czyli standard, ale nie prezent, minimalna wplata okolo 20 zlotych. Jak ktos szuka aktualnych kodow, to zajrzyj na [url=mundifire.pt/jak-zarejestrowac-sie-i-odebrac-mostbet-bonus-bez-depozytu-krok-po-kroku]https://mundifire.pt/jak-zarejestrowac-sie-i-odebrac-mostbet-bonus-bez-depozytu-krok-po-kroku[/url] przed rejestracja. Rejestracja zajela mi jakies 3 minuty, potwierdzenie dokumentow dzien roboczy.

Cashouty robie najczesciej na Skrilla, leci jakies 2-3 godziny. Przez karte czekalem dwa dni, crypto to w teorii ekspres, nie testowalem osobiscie. Jest tez Neteller, plus kilka polskich metod.

Support w Mostbet gada po polsku, chociaz zdarza sie drewniany jezyk. Zdarzyl mi sie problem z zaliczeniem obrotu — zalatwili to dosc sprawnie. Dzialaja na licencji Curacao, to nie jest maltanskie CEG. Aplikacja mobilna nie krzaczy sie, tylko ze na iOS trzeba sie nameczyc z instalacja.