mostbet_fmEl
Participant

Gram na Mostbet od zeszlej jesieni, w wiekszosci sloty, od czasu do czasu cos z live. Trafilem tam bo kolega z pracy gadal o tym, specjalnie sie nie nastawialem. Biblioteka gier jest naprawde duzy — cos kolo 3000 gier, Pragmatic Play, NetEnt, Yggdrasil. Book of Dead mam w ulubionych, chociaz ostatnio ogrywam nowsze rzeczy z Yggdrasil.

Jedna rzecz mnie denerwuje to nawigacja w kategoriach — gubi tytuly przy literowce. Poza tym jest ok. Dzial z krupierami jedzie na Evolution i tu akurat jest naprawde dobrze — ruletki sa tez PL, a Crazy Time jest ciekawsze niz wiekszosc automatow.

Bonus powitalny na Mostbet to 125% do pierwszego depozytu oraz 250 darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Wagering wynosi x60, wiec bez cudow, min. depozyt to jakies 20 zl. Gdyby ktos potrzebowal swiezych ofert, to warto zerknac na [url=https://nextgeny.co.za/mostbet-kod-promocyjny-2026-pelny-przewodnik-bonusy-i-szybkie-wyplaty]mostbet kod promocyjny[/url] przed pierwsza wplata. Zakladanie konta poszla w doslownie chwile, weryfikacja dzien roboczy.

Kase wyciagam glownie Skrillem, leci jakies 2-3 godziny. Na Visa/Mastercard czekalem dwa dni, crypto podobno najszybciej, ale nie sprawdzalem. Neteller dziala, oraz e-portfele.

Obsluga w Mostbet gada po polsku, chociaz zdarza sie drewniany jezyk. Zdarzyl mi sie przypadek z niezaliczonym bonusem — zalatwili to dosc sprawnie. Licencja Curacao, wiec bez euforii. Apka na Androida nie krzaczy sie, tylko ze na iOS jest to mniej wygodne.