mostbet_sgEl
Participant

Siedze na Mostbet od zeszlej jesieni, przewaznie sloty, czasem cos z live. Trafilem tam przez kumpla, specjalnie sie nie nastawialem. Biblioteka gier jest spory — gdzies 3 tysiecy gier, Pragmatic Play, NetEnt i Play’n GO, Betsoft. Gates of Olympus mam w ulubionych, chociaz ostatnio probuje Big Time Gaming.

Jedna rzecz mnie denerwuje to nawigacja w kategoriach — dziala tak sobie. Ale ogolnie nie mam dramatow. Sekcja live stoi na Evolution i w tym miejscu nie ma sie do czego przyczepic — ruletki sa tez PL, a Crazy Time i Lightning Roulette oglada sie lepiej niz wiekszosc automatow.

Startowy bonus na Mostbet to mniej wiecej 125% plus 250 darmowych spinow, wrzucane partiami. Wagering wynosi x60, czyli standard, ale nie prezent, minimalna wplata okolo 20 zlotych. Jak ktos szuka swiezych ofert, to warto zerknac na [url=https://wealthyblacksuniversity.com/kod-promocyjny-mostbet-kroki-i-metody]Mostbet[/url] przed rejestracja. Zakladanie konta zajela mi dwie minuty, potwierdzenie dokumentow dzien roboczy.

Kase wyciagam glownie Skrillem, idzie w pol dnia. Karta czekalem jakies 48h, BTC podobno najszybciej, jeszcze nie probowalem. Neteller dziala, plus e-portfele.

Czat w Mostbet odpowiada po polsku, choc zdarza sie drewniany jezyk. Zdarzyl mi sie przypadek z niezaliczonym bonusem — rozwiazali tego samego dnia. Curacao, jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez euforii. Aplikacja mobilna dziala bez zarzutu, tylko ze na iOS jest to mniej wygodne.