mostbet_qoEl
Participant

Siedze na Mostbecie od zeszlej jesieni, przewaznie sloty, sporadycznie cos z live. Trafilem tam przez kumpla, specjalnie sie nie nastawialem. Katalog jest naprawde duzy — gdzies 3000 gier, Pragmatic, NetEnt i Play’n GO, Yggdrasil. Gates of Olympus siedzi u mnie na skrotach, chociaz w ostatnich tygodniach testuje Big Time Gaming.

Jedna rzecz mnie denerwuje to wyszukiwarka — potrafi zwrocic bzdury. Pomijajac to jest ok. Sekcja live stoi na Evolution i tu akurat robota odwalona porzadnie — ruletki po polsku tez sie trafiaja, a Crazy Time wciaga bardziej niz niejeden serial.

Pakiet powitalny w Mostbet to 125% od wplaty i do tego paczka 250 spinow, nie wszystko naraz. Obrot to x60, czyli standard, ale nie prezent, min. depozyt gdzies w okolicach 20 zl. Jesli szukasz biezacych promocji, to warto zerknac na [url=https://esahulatmart.pk/mostbet-bonus-za-rejestracje-w-polsce-kompletny-przewodnik-2026]mostbet kod promocyjny[/url] przed pierwsza wplata. Sam proces trwala doslownie chwile, potwierdzenie dokumentow dzien roboczy.

Cashouty robie zwykle przez Skrill, schodzi w kilka godzin. Przez karte czekalem jakies 48h, Bitcoin podobno najszybciej, nie testowalem osobiscie. Neteller dziala, oraz standardowe przelewy.

Czat w Mostbet odpowiada po polsku, chociaz momentami brzmi jak z translatora. Zdarzyl mi sie problem z zaliczeniem obrotu — zalatwili to dosc sprawnie. Licencja Curacao, czyli nie MGA, trzeba wiedziec. Wersja na telefon chodzi plynnie, choc na iOS trzeba sie nameczyc z instalacja.