mostbet_qhEl
Participant

Obstawiam na Mostbet jakies pol roku, w wiekszosci sloty, czasem cos z live. Trafilem tam z polecenia kolegi, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Lobby jest naprawde duzy — gdzies ponad 3 tys. tytulow, Pragmatic Play, NetEnt, Betsoft. Gates of Olympus mam w ulubionych, chociaz w ostatnich tygodniach ogrywam te megaways od BTG.

To co mnie realnie wkurza to wyszukiwarka — potrafi zwrocic bzdury. Pomijajac to nie mam dramatow. Sekcja live stoi na Evolution i akurat tutaj robota odwalona porzadnie — stoly blackjacka z polskojezycznym krupierem bywaja, a Crazy Time jest ciekawsze niz wiekszosc automatow.

Startowy bonus na Mostbet to mniej wiecej 125% plus 250 free spinow, nie wszystko naraz. Wagering wynosi x60, wiec bez cudow, prog wejscia okolo 20 zlotych. Gdyby ktos potrzebowal biezacych promocji, to mozna sprawdzic [url=https://sanirijaya1.com/mostbet-kod-promocyjny-w-polsce-praktyczny-przewodnik-dla-graczy]Mostbet kod promocyjny w Polsce – praktyczny przewodnik dla graczy[/url] przed rejestracja. Rejestracja trwala dwie minuty, weryfikacja dzien roboczy.

Cashouty robie najczesciej na Skrilla, idzie w 2-3 godziny. Przez karte schodzilo dwa dni, Bitcoin podobno najszybciej, nie testowalem osobiscie. Neteller dziala, oraz standardowe przelewy.

Support w Mostbet jest po polsku, choc zdarza sie drewniany jezyk. Zdarzyl mi sie zgrzyt przy free spinach — rozwiazali tego samego dnia. Dzialaja na licencji Curacao, to nie jest maltanskie CEG. Aplikacja mobilna chodzi plynnie, choc instalka na iPhone to lekka gimnastyka.