fieryplay_skOl
Participant

Klikam tu jakies piec miechy, wiec mam juz jakies zdanie. Trafilem przypadkiem, szukalem czegos bez tysiaca klonow tego samego slota. Na dzien dobry widac, ze automatow jest naprawde sporo — w okolicach 2500 tytulow, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i garsc Yggdrasil. Standardy typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead siedza tam, choc szczerze siedze glownie na Dog House.

Pakiet powitalny na Fiery Play Kod Promocyjny to: 100% do 2000 zl plus 200 FS, rozbite na pierwsze dwie-trzy wplaty. Wager wynosi x40, czyli standardem, choc warto przeczytac warunki — siedzi tam limit zakladu 6 zl w trakcie odgrywania i kilka osob juz sie na tym przejechalo. Kod wpisywalem przy rejestracji, bo pozniej kasa leci bez bonusu.

Jak ktos chce porownac obecne promocje, najprosciej zajrzec do [url=https://dappstacks.com/fair-play-kod-bonusowy-praktyczny-przewodnik-warunki-i-najlepsze-kasyna]Fair Play kod bonusowy – praktyczny przewodnik, warunki i najlepsze kasyna[/url] zanim wplacicie pierwsza stowe, bo to sie kreci co miesiac. Kraza tez oferty bez depozytu, tylko ze trzeba je zlapac.

Live jest ogarniete — ruletki po polsku bywaja po godzinie 18, do tego Crazy Time, Lightning Roulette i to cale Monopoly Live. Stoly sa od 3 zl, wiec mozna pograc bez wielkiego banku. To co mnie denerwuje to czasem jest lekki lag na mobilnym LTE.

Wyplaty w Fiery Play Kod Promocyjny wychodza przyzwoicie: Neteller i e-portfele w kilka godzin, Visa/Mastercard juz 2-3 dni robocze, krypto najszybciej. Minimalna wplata to 60 zl, rejestracja zajmuje doslownie minute, za to KYC przed pierwszym cashoutem zajela mi dobe — dowod plus potwierdzenie adresu. Papiery curacaowska, wiec nic nadzwyczajnego, ale kasa przyszla bez zbednych pytan.

Obsluga w Fiery Play Kod Promocyjny gada po polsku przez czat, odpowiedz w okolo 3-5 minut, konkretnie. Dedykowanej apki nie ma, jednak wersja przegladarkowa dziala dobrze na Androidzie. Nie jest to ideal, natomiast gram dalej i do tej pory nie mialem wiekszych zgrzytow.