Ogrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 2500 tytulow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1500 zl plus 200 spinow gratis, rozlozonych na kilka dni. Wymog obrotu wynosi x30, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, ale warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez no deposit na 25 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://fisioterapeutaadomicilio.es/firespin-weryfikacja-konta-i-bonus-w-polsce]fieri play[/url] przed zalozeniem konta.
Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyjscia z kasa mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, chociaz na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.
| Cookie | Durée | Description |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |