fiery_vzet
Participant

Siedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 3500 pozycji, przy czym i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 2000 zl plus 100 spinow gratis, wydawanych po pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x40, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, choc czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez no deposit na 25 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://photo-bs.com/2026/08/28/firespin-bonus-w-polsce-kompletny-przewodnik-dla-graczy]fiery play com[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, minimalna wplata to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyjscia z kasa robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i dziala to plynnie, tyle ze przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.