fiery_xfet
Participant

Gram tu od jakichs pieciu miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 3000 pozycji, choc realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl i do tego 100 spinow gratis, rozbitych na kilka dni. Wymog obrotu wynosi x40, czyli w miare uczciwe, tyle ze czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 25 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://spaamarrakech.com/2026/08/28/firey-play-metody-platnosci-i-szybkie-wyplaty-w-polskich-kasynach]fiery play com[/url] jak was to interesuje.

Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, min. depozyt wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie dwa dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, chociaz na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.