fiery_jket
Participant

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 2500 pozycji, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl plus 150 spinow gratis, rozlozonych na kilka dni. Warunek obrotu to x30, czyli znosne, ale warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 60 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://softpaqi.net/kody-bonusowe-fieryplay-bez-depozytu-kroki-i-metody]fiere play[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Cala rejestracja to doslownie chwila, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Ruletka i blackjack tez stoja otworem.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, chociaz na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.