fiery_pket
Participant

Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, no to cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3500 tytulow, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 1500 zl razem z 100 free spinow, rozlozonych na trzy dni. Wymog obrotu wynosi x35, czyli znosne, ale zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://clearmind247.co.uk/fieryplay-no-deposit-bonus-kroki-i-metody]fiery play com[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Cala rejestracja to doslownie chwila, min. depozyt wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.

Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Ruletka i blackjack sa w kilkunastu wariantach.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, choc przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.