fiery_xtet
Participant

Ogrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, to wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 2500 pozycji, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 2000 zl i do tego 150 free spinow, rozbitych na trzy dni. Obrot to x30, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, ale czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 50 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://naomibaum.com/firespin-kroki-i-metody-rejestracji-bonusow-i-wyplat]fiery play polska[/url] przed zalozeniem konta.

Cala rejestracja to doslownie chwila, najnizsza wplata to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie dwoch dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na wolniejszym necie live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.