fiery_bset
Participant

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, no to wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3000 automatow, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl plus 150 free spinow, wydawanych po trzy dni. Warunek obrotu to x30, co uwazam za w miare uczciwe, choc zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Dorzucali tez kod bez depozytu na 25 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://wesenskernobjekte.de/fiery-play-co-warto-wiedziec]fiery play com[/url] przed zalozeniem konta.

Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, min. depozyt wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty robilem trzy razy — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, choc przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.