fiery_dxet
Participant

Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 3500 pozycji, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1500 zl i do tego 200 free spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Obrot to x30, czyli w miare uczciwe, tyle ze czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 50 spinow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://beachtonic.com/fieryplay-bonus-code-kompletny-przewodnik-rejestracja-warunki-platnosci-i-aplikacja]fieryplay[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Zakladanie konta to bylo moze trzy minuty, minimalna wplata to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty robilem trzy razy — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwa dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, choc przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.