Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 3500 pozycji, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1500 zl i do tego 200 free spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Obrot to x30, czyli w miare uczciwe, tyle ze czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 50 spinow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://beachtonic.com/fieryplay-bonus-code-kompletny-przewodnik-rejestracja-warunki-platnosci-i-aplikacja]fieryplay[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Zakladanie konta to bylo moze trzy minuty, minimalna wplata to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty robilem trzy razy — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwa dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, choc przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.
| Cookie | Durée | Description |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |