fiery_bset
Participant

Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3500 automatow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 2000 zl i do tego 200 spinow gratis, wydawanych po kilka dni. Wymog obrotu wynosi x40, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, ale czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis no deposit na 25 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://bonusrack.com/fieryplay-bonus-kroki-i-metody]fiery play pl[/url] przed zalozeniem konta.

Cala rejestracja to jakies dwie minuty, min. depozyt to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem dwa dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Blackjack i bakarat sa w kilkunastu wariantach.

Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, chociaz przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.