Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 3500 tytulow, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl razem z 100 spinow gratis, wydawanych po trzy dni. Wymog obrotu wynosi x40, czyli w miare uczciwe, choc czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest sztywno ustawiony i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez kod bez depozytu na 50 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://gembrasil.org/fiery-play-pl-kroki-i-metody-rejestracja-bonusy-platnosci-i-bezpieczenstwo]fiery play com[/url] przed zalozeniem konta.
Zakladanie konta to bylo moze trzy minuty, min. depozyt wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem pare razy — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwa dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, tyle ze przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.
| Cookie | Durée | Description |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |