Ogrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 3500 automatow, przy czym i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do 1200 zl plus 150 free spinow, wydawanych po pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x30, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, choc czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez no deposit na 25 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://bestdetectiveagencyindelhi.com/kod-bonusowy-fiery-play-kompletny-przewodnik-po-bonusie-i-warunkach]fiery play[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Rejestracja zajela mi doslownie chwila, najnizsza wplata to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyjscia z kasa robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, chociaz przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.
| Cookie | Durée | Description |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |