fiery_oxet
Participant

Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 2500 automatow, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 2000 zl razem z 100 darmowych spinow, wydawanych po kilka dni. Obrot to x35, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, ale czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony i mozna to przegapic. Dorzucali tez no deposit na 50 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://yathai.cc/uncategorized/fiery-play-kody-bez-depozytu-przewodnik-bezpieczenstwa]fieri play[/url] jak was to interesuje.

Cala rejestracja to moze trzy minuty, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Blackjack i bakarat sa w kilkunastu wariantach.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, choc na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.