Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, to cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 2500 automatow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 1500 zl i do tego 150 spinow gratis, rozlozonych na kilka dni. Warunek obrotu to x40, co uwazam za w miare uczciwe, tyle ze czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis no deposit na 60 spinow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://thesafetycerts.co.uk/fiery-play-bonus-code-weryfikacja-konta-krok-po-kroku]fiery play polska[/url] jak was to interesuje.
Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, min. depozyt to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem pare razy — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie dwa dni, przez KYC. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.
Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, chociaz na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.
| Cookie | Durée | Description |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |