fiery_sfet
Participant

Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, to cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 2500 automatow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 1500 zl i do tego 150 spinow gratis, rozlozonych na kilka dni. Warunek obrotu to x40, co uwazam za w miare uczciwe, tyle ze czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis no deposit na 60 spinow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://thesafetycerts.co.uk/fiery-play-bonus-code-weryfikacja-konta-krok-po-kroku]fiery play polska[/url] jak was to interesuje.

Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, min. depozyt to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem pare razy — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie dwa dni, przez KYC. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.

Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, chociaz na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.