Gram tu od jakichs pieciu miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 2500 tytulow, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl razem z 150 spinow gratis, rozbitych na pare pierwszych dni. Obrot to x40, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez no deposit na 25 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://composietenweb.nl/fieryplay-promo-code-przewodnik-po-bonusie-rejestracji-i-wyplatach]fier play[/url] jak was to interesuje.
Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, min. depozyt to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyjscia z kasa robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, chociaz przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.
| Cookie | Durée | Description |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |