fiery_hyet
Participant

Gram tu od jakichs pieciu miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — jakies 3500 automatow, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do 1200 zl razem z 150 spinow gratis, rozbitych na trzy dni. Wymog obrotu wynosi x35, czyli znosne, tyle ze czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis no deposit na 25 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://afshinabinavas.com/2026/08/28/fieryplay1-szczegolowy-przewodnik-po-bonusie-powitalnym-i-warunkach-zakladek]fiery play pl[/url] jak was to interesuje.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, min. depozyt to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem pare razy — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.

Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, tyle ze przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.