fiery_pcet
Participant

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — jakies 3500 tytulow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do 2000 zl plus 150 darmowych spinow, rozlozonych na kilka dni. Wymog obrotu wynosi x40, czyli znosne, ale czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i mozna to przegapic. Widzialem tez kod bez depozytu na 50 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://sbstechnologies.demo-link.co.in/fieryplay-code-kompletny-przewodnik-po-bonusie-powitalnym-rejestracji-i-bezpieczenstwie-w-fieryplay]fiery play pl[/url] przed zalozeniem konta.

Cala rejestracja to moze trzy minuty, najnizsza wplata to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, choc na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.