fieryplay_vmOl
Participant

Gram tu jakies dwa miechy, wiec chyba moge cos napisac. Wpadlem przez znajomego z innego forum, szukalem czegos z normalnym wyborem gier. Od razu rzuca sie w oczy, ze automatow jest naprawde sporo — cos kolo 3500 gier, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i garsc Yggdrasil. Standardy typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead siedza tam, ale szczerze siedze glownie na Dog House.

Bonus powitalny w Fiery Play Kod Promocyjny wyglada tak: 100% do 1500 zl plus 200 FS, rozbite na kilka pierwszych wplat. Obrot wynosi x40, czyli w miare uczciwie jak na rynek, choc przeczytajcie regulamin — siedzi tam limit zakladu 4 zl w trakcie odgrywania i paru ludzi juz sie na tym przejechalo. Promo wbijalem przy rejestracji, bo potem kasa leci bez bonusu.

Jesli ktos szuka zobaczyc aktualne oferty, najprosciej zerknac na [url=https://enroutecourier.co.uk/fiery-play-bonus-za-rejestracje-kompletny-przewodnik-warunki-i-jak-go-odebrac]Fiery Play bonus za rejestrację – kompletny przewodnik, warunki i jak go odebrać[/url] przed rejestracja, bo to sie kreci co miesiac. Widzialem tez darmowe spiny bez wplaty, ale bywaja czasowe.

Sekcja live stoi na Evolution — ruletki z polskimi krupierami pojawiaja sie wieczorami, no i Crazy Time, Lightning Roulette i ten caly Monopoly Live. Stoly zaczynaja sie od 1 zl, wiec nie trzeba miec grubego portfela. To co mnie denerwuje ze w weekendy ladowanie stolu potrafi trwac na mobilnym LTE.

Kasa z Fiery Play Kod Promocyjny wychodza przyzwoicie: Skrill i portfele w kilka godzin, karta potrafi ciagnac sie 2-3 dni, krypto doslownie w kilkanascie minut. Minimalna wplata to 40 zl, rejestracja to dwie minuty, ale weryfikacja przed pierwszym cashoutem zajela mi dobe — dowod plus rachunek za prad. Papiery z Curacao, czyli nic nadzwyczajnego, ale przelew doszedl bez zbednych pytan.

Obsluga w Fiery Play Kod Promocyjny odpowiada po polsku przez czat, odpowiedz w okolo kilka minut, bez kopiuj-wklej. Dedykowanej apki nie ma, jednak wersja przegladarkowa chodzi plynnie na Androidzie. Nie jest to idealu, natomiast gram dalej i do tej pory nie mam realnych problemow z kasa.