fieryplay_ogOl
Participant

Klikam tu juz jakies cztery miechy, wiec moge juz cos sensownego napisac. Trafilem przypadkiem, szukalem czegos z sensownym lobby. Na start widac, ze slotow jest duzo — cos kolo 3500 gier, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil. Klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead siedza tam, ale szczerze najczesciej odpalam Dog House.

Pakiet powitalny w Fiery Play Kod Promocyjny wyglada tak: 100% do 2500 zl plus 100 free spinow, rozbite na kilka pierwszych wplat. Obrot to 35x, co jest norma, choc warto przeczytac warunki — jest tam limit zakladu 6 zl przy odgrywaniu i paru ludzi sie o to potknelo. Promo wbijalem przy rejestracji, bo potem juz go nie doklepiesz.

Jesli ktos szuka porownac obecne promocje, to najlepiej zerknac do [url=https://fitnessstudiopk.com/fieri-play-przeglad-kasyna-bonusy-platnosci-i-opcje-gry]fiery play bonus za rejestrację[/url] zanim zalozycie konto, bo oferty sie zmieniaja dosc szybko. Widzialem tez promki bez depozytu, tylko ze nie zawsze sa dostepne.

Sekcja live stoi na Evolution — ruletka po polsku bywaja wieczorami, do tego Crazy Time, Lightning Roulette i ten caly Monopoly Live. Stoly sa od 2 zl, wiec mozna pograc bez wielkiego banku. To co mnie denerwuje ze w weekendy ladowanie stolu potrafi trwac na komorce.

Kasa z Fiery Play Kod Promocyjny wychodza przyzwoicie: Skrill i e-portfele tego samego dnia, karta juz 2-3 dni robocze, krypto najszybciej. Minimalny depozyt to 40 zl, rejestracja zajmuje dwie minuty, ale weryfikacja przy pierwszej wyplacie zajela mi dobe — dowod plus potwierdzenie adresu. Licencja curacaowska, wiec nic nadzwyczajnego, ale kasa przyszla bez zbednych pytan.

Obsluga na Fiery Play Kod Promocyjny odpowiada po polsku przez czat, odpowiedz w okolo kilka minut, konkretnie. Dedykowanej apki brak, jednak strona mobilna dziala dobrze na Androidzie. Nie jest to ideal, ale siedze dalej i do tej pory nie mam wiekszych zgrzytow.