fieryplay_zmOl
Participant

Klikam tu juz jakies dwa miechy, wiec mam juz jakies zdanie. Wpadlem przypadkiem, szukajac czegos z sensownym lobby. Na start rzuca sie w oczy, ze slotow jest duzo — cos kolo 2500 pozycji, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i garsc Yggdrasil. Standardy typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead sa, ale szczerze najczesciej odpalam Reactoonz.

Bonus powitalny na Fiery Play Kod Promocyjny to: 100 procent do 1500 zl plus 100 darmowych spinow, rozbite na pierwsze dwie-trzy wplaty. Wager to x35, co jest standardem, choc warto przeczytac warunki — siedzi tam max bet 4 zl w trakcie odgrywania i paru ludzi juz sie na tym przejechalo. Kod wpisywalem przy rejestracji, bo pozniej kasa leci bez bonusu.

Jesli ktos szuka zobaczyc aktualne oferty, to najlepiej zerknac do [url=https://40798.hosts2.ma-cloud.nl/?p=60028]Fieryplay kod promocyjny 2026 – przewodnik po rejestracji, bonusie i płatnościach online[/url] przed rejestracja, bo akcje rotuja dosyc czesto. Widzialem tez darmowe spiny bez wplaty, ale nie zawsze sa dostepne.

Sekcja live stoi na Evolution — ruletka z polskimi krupierami sa w prime time, do tego Crazy Time, Lightning Roulette i to cale Monopoly Live. Limity zaczynaja sie od 2 zl, wiec nie trzeba miec grubego portfela. To co mnie denerwuje to czasem ladowanie stolu potrafi trwac na komorce.

Kasa w Fiery Play Kod Promocyjny schodza przyzwoicie: Neteller i portfele w kilka godzin, Visa/Mastercard potrafi ciagnac sie 2-3 dni, krypto doslownie w kilkanascie minut. Minimalny depozyt to 60 zl, zakladanie konta to doslownie minute, za to KYC przed pierwszym cashoutem trwala prawie dwa dni — skan dowodu plus rachunek za prad. Licencja curacaowska, czyli standard w tym segmencie, ale kasa przyszla bez zbednych pytan.

Support na Fiery Play Kod Promocyjny gada po polsku na czacie, odpowiedz w jakies 3-5 minut, bez kopiuj-wklej. Aplikacji nie ma, jednak wersja przegladarkowa dziala dobrze na Androidzie. Daleko temu do idealu, natomiast siedze dalej i jak na razie nie mam realnych problemow z kasa.