fieryplay_oiOl
Participant

Siedze tu juz jakies cztery miesiace, wiec moge juz cos sensownego napisac. Trafilem przypadkiem, szukajac czegos bez tysiaca klonow tego samego slota. Na start rzuca sie w oczy, ze automatow jest naprawde sporo — gdzies 3500 tytulow, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil. Standardy typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead oczywiscie sa, choc nie ukrywam najczesciej odpalam Reactoonz.

Bonus powitalny na Fiery Play Kod Promocyjny to: 100% do 2500 zl plus 100 darmowych spinow, rozbite na pierwsze dwie-trzy wplaty. Obrot wynosi x40, czyli norma, choc warto przeczytac warunki — siedzi tam limit zakladu 4 zl przy odgrywaniu i paru ludzi sie o to potknelo. Kod wbijalem w formularzu rejestracji, bo potem juz go nie doklepiesz.

Jesli ktos szuka zobaczyc aktualne oferty, najprosciej zerknac na [url=https://oldironsidesfakesids.com/fieryplay-no-deposit-bonus-code-jak-uzywac-w-aplikacji-mobilnej]fair play kod bonusowy[/url] przed rejestracja, bo oferty sie zmieniaja dosyc czesto. Kraza tez darmowe spiny bez wplaty, ale nie zawsze sa dostepne.

Live jest ogarniete — ruletki po polsku bywaja wieczorami, do tego Crazy Time, Lightning Roulette i to cale Monopoly Live. Stoly zaczynaja sie od 2 zl, wiec nie trzeba miec grubego portfela. To co mnie denerwuje to w weekendy ladowanie stolu potrafi trwac na mobilnym LTE.

Kasa w Fiery Play Kod Promocyjny schodza calkiem sprawnie: Skrill i portfele w kilka godzin, Visa/Mastercard potrafi ciagnac sie 2-3 dni, BTC najszybciej. Minimalna wplata to 50 zl, zakladanie konta zajmuje doslownie minute, ale weryfikacja przed pierwszym cashoutem zajela mi dobe — skan dowodu plus rachunek za prad. Licencja z Curacao, czyli nic nadzwyczajnego, ale przelew doszedl bez cyrkow.

Obsluga w Fiery Play Kod Promocyjny gada po polsku na czacie, odpowiedz w okolo kilka minut, konkretnie. Dedykowanej apki nie ma, jednak strona mobilna dziala dobrze na moim telefonie. Daleko temu do ideal, ale gram dalej i do tej pory nie mam wiekszych zgrzytow.