Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, no to wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — jakies 2500 pozycji, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl i do tego 100 spinow gratis, rozbitych na kilka dni. Wymog obrotu wynosi x30, co uwazam za w miare uczciwe, tyle ze czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez kod bez depozytu na 50 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://tmg-immobilien.de/fieryplay-no-deposit-bonus-co-warto-wiedziec]fiery play com[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Cala rejestracja to moze trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.
Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, choc na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.
| Cookie | Durée | Description |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |