Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, to cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 3000 automatow, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 1500 zl plus 200 free spinow, wydawanych po kilka dni. Obrot to x30, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, ale warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 25 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://mrperfecttrader.com/2026/08/28/fiery-play-przewodnik-bezpieczenstwa]fiery play com[/url] przed zalozeniem konta.
Cala rejestracja to doslownie chwila, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyjscia z kasa robilem trzy razy — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i dziala to plynnie, choc na LTE w tramwaju live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.
| Cookie | Durée | Description |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |