fiery_bpet
Participant

Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, no to cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 2500 automatow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 1200 zl i do tego 200 darmowych spinow, wydawanych po trzy dni. Warunek obrotu to x40, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i mozna to przegapic. Widzialem tez kod bez depozytu na 25 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://wesenskernobjekte.de/fiery-play-co-warto-wiedziec]fiery play[/url] jak was to interesuje.

Cala rejestracja to doslownie chwila, minimalna wplata to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.