fiery_omet
Participant

Zbieram sie z opinia od mniej wiecej kwartalu, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie kasa schodzi normalnie. Sam katalog w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — kolo 3000 pozycji, chociaz w praktyce wracam do kilkunastu.

Dostawcy to standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Gates of Olympus i Sweet Bonanza sa oczywiscie na miejscu, choc osobiscie wole mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Stoly po polsku owszem sa, ale nie o kazdej porze.

Powitalny pakiet jest dosc typowa: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Obrot ustawiony jest na x35, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Aktualne kody i to co akurat leci sprawdzisz na [url=https://telegra.ph/FieryPlay-Poland–Gry-online-w-2026-roku-praktyczny-poradnik-07-26]fieryplay code[/url] zanim sie zarejestrujesz. Drobny bonus bez wplaty tez sie przewija, choc kwoty sa symboliczne.

Zakladanie konta poszlo w doslownie trzy minuty, minimalny depozyt to jakies 40-50 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa, Mastercard bez problemu, obsluguja tez Bitcoina. Wyplacanie w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, potem juz z gorki.

Mobilnie korzystam z przegladarki i szczerze — nie brakuje mi appki. Wczytuje sie szybko, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Obsluga w Fiery Play gada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, czekalem srednio 3-5 minut. Papiery maja z Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.